Pages

Friday, December 4, 2015

Sesi Talk Percuma: Seni Khat Dalam Grafik ~ WhatTheFoo?! by Sifoo™

Seni Khat Dalam Grafik

Perkongsian tentang topik Seni Khat dalam rekabentuk grafik oleh Saudara Firdaus Mahadi, seorang penggiat aktif seni khat tradisional mahupun digital. Pengalaman luas beliau dalam lapangan tradisional serta digital bakal memberi pencerahan kepada peserta tentang penggunaan seni khat dalam rekabentuk grafik. Apa yang boleh, apa yang tak boleh, apa yang sesuai dan apa yang tidak sesuai.
InsyaAllah, sesi ini akan membuka minda peserta kepada gabungan dua lapangan seni serta menambah ilmu masing-masing hasil perkongsian dalam sesi ini.

Sesi Ini Percuma! WhatTheFoo?!

Ya, WhatTheFoo?! PERCUMA sahaja.
Hanya perlukan PELABURAN MASA sahaja!
WhatTheFoo?! adalah satu saluran baru dari Sifoo™ untuk berkongsi ilmu, teknik, idea serta inspirasi kepada orang awam secara ‘percuma’ atau pada kadar yang minima.
Jadi, bolehlah ambil peluang ini. Mana tahu ianya mampu untuk meningkatkan prestasi diri serta minda anda.

Siapa Yang Sesuai Untuk Hadir?

  • Pereka grafik
  • Penggemar seni khat
  • Pelajar
  • Sekadar Berminat
  • Senang cakap…terbuka kepada yang berminat.

Firdaus Mahadi

Menggelar diri beliau sebagai seorang pelukis kaligrafi serta artis visual, beliau sememangnya aktif menghasilkan karya khat, grafik serta fotografi.

Maklumat Lain:

  • Sila daftar di borang sebelah.
  • Jangan lupa savekan tarikh dalam kalendar (pasang reminder).
  • Datang bawa diri dan buku catitan.
  • Buka minda dan buka hati.

Pertanyaan Lanjut:

Call / SMS / Whatsapp: 016-212 9976 (En. Burn)
Emel: kursus@sifoo.com

Lokasi: Sifoo Training Center


Mohammad Firdaus bin Mahadi

Hak Cipta | Copyright Notice 

Semua catatan dan gambar dalam laman ini berada di bawah pemilikan & hak cipta Callidesign ™. Tidak ada karya seni, catatan, dan gambar dapat dipergunakan, dimuat turun, disalin, disimpan, dimanipulasi, atau digunakan secara keseluruhan atau sebahagian dari karya, tanpa izin bertulis dari Callidesign ™. All rights reserved. Jika anda ingin menggunakan catatan dan gambar untuk alasan apapun, sila hubungi saya.

All notes and images on this site are under the ownership & copyright of Callidesign. No artworks, notes, and images may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the written permission of Callidesign. All rights reserved. If you'd like to use my notes and images for any reason, please contact me.

0 comments:

Post a Comment

Mohammad Firdaus bin Mahadi
http://www.callidesign.com.my
http://www.firdausmahadi.com

Hak Cipta | Copyright Notice

Semua catatan dan gambar dalam laman ini berada di bawah pemilikan dan hak cipta Callidesign. Tidak ada karya seni, catatan, dan gambar dapat dipergunakan, dimuat turun, disalin, disimpan, dimanipulasi, atau digunakan secara keseluruhan atau sebahagian dari karya, tanpa izin bertulis dari Callidesign. All rights reserved. Jika anda ingin menggunakan catatan dan gambar untuk alasan apapun, sila hubungi saya.

All notes and images on this site are under the ownership and copyright of Callidesign. No artworks, notes, and images may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the written permission of Callidesign. All rights reserved. If you'd like to use my notes and images for any reason, please contact me.